Dalto/BNApp.nl

Dalto/BNApp.nl

Dalto behoort al jaren tot de Nederlandse korfbal top. Na jaren de ambitie te hebben mee te strijden om de “Top 4 positie”, is het nu tijd om een stap verder te gaan. Het durven uitspreken en uitstralen dat je de beste wilt zijn. Sinds 2012 is BNA met BNApp.nl trotse hoofdsponsor van Dalto/BNApp.nl

Niet alleen de beste willen zijn door op het hoogste podium te willen spelen, maar ook een bloeiende vereniging zijn, met een geïnspireerde groep vrijwilligers, bloeiende breedtesport en een enthousiaste en betrokken jeugdgroep, “Gaan voor goud, voor ons allemaal!”. Daarin hebben Dalto en BNA Bureau Notariaat & Advocatuur elkaar gevonden.

Korfbal en de beroepsgroepen waarin BNA acteert, het notariaat en advocatuur roept bij de meeste mensen niet de meest dynamische beelden op. Maar niets is minder waar. Beide takken van sport zijn veel dynamischer dan op het eerste gezicht lijkt. Maar onbekend maakt onbemind.
Met de sponsorovereenkomst en samenwerking hebben wij gezamenlijke doelen gesteld. Op sportief vlak, door het ondersteunen en steunen van topsport en het “Gaan voor goud, voor ons allemaal!”. Op maatschappelijk vlak, door de grootste zaalsport van Nederland te promoten, en de jeugd te stimuleren om te gaan sporten. En op zakelijk vlak, door BNA verder te profileren en promoten als de beste branche-accountant voor de juridische sector, zoals het Notariaat en de Advocatuur.

Dalto/BNApp.nl en BNA gaan samen voor goud.

daltobnapp

Overig nieuws