Over ons

Leer ons beter kennen

ETL BNA Accountants en Adviseurs is hét accountantskantoor voor de branches Notariaat en Advocatuur. In 1987 oorspronkelijk opgericht als administratiekantoor voor het notariaat, is ETL BNA uitgegroeid tot het meest toonaangevende accountantskantoor in de juridische sector. Door de jarenlange ervaring binnen de Advocatuur en het Notariaat kan ETL BNA periodiek een representatieve benchmark opstellen.

Dienstverlening
Naast de traditionele diensten van een accountantskantoor, zoals administratieve dienstverlening, opstellen jaarrekeningen, fiscale aangiften en salarisadministratie, is ons kantoor gespecialiseerd in de begeleiding van advocaten en notarissen op bedrijfseconomisch gebied. Van het starten / opzetten van een onderneming, de keuzes bij groei en de advisering omtrent bedrijfsbeëindiging. Onze visie is: samen met de ondernemer keuzes maken. Doordat wij met onze branche-kennis en ervaring weten welke ontwikkelingen binnen uw branche spelen of gaan spelen, kunnen wij u al vaak antwoorden geven, nog voordat u de vraag aan ons gesteld heeft.

Doelstelling
Als toonaangevend accountantskantoor binnen de branches hebben wij goede contacten met brancheorganisaties, toezichthouders, en (software)leveranciers in uw branche. Hierdoor kunnen wij van nog grotere meerwaarde zijn voor u en uw kantoor. Zo heeft Netwerk Notarissen ons als preferred supplier aangewezen.
Onze doelstelling is om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. In goede en mindere tijden. Onze kracht is dat wij de taal van uw branche spreken. Dat wij slagen in onze doelstelling blijkt uit het feit dat wij nog steeds diensten verlenen aan klanten van het eerste uur, en dat wij zijn uitgegroeid tot het grootste gespecialiseerde accountantskantoor voor notariaat en advocatuur. En daar zijn wij trots op!