Salarisadministratie / HRM

Salarisadministratie / HRM
  • HRM, Salaris, salarisadministratie, salarisverwerking, verlofregistratie, verstrekkingen, ziekteverzuimregistratie

Bij ETL BNA Accountants en Adviseurs bent u aan het juiste adres als u uw salarisadministratie wilt uitbesteden. Wij verzorgen deze salarisverwerking reeds voor ruim 1.500 medewerkers binnen het notariaat en de advocatuur. Wij werken met adviseurs op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

Bij de salarisadministratie is het belangrijk dat u de zaken goed op orde heeft, omdat het een cruciaal proces is binnen een organisatie. Een proces dat foutloos en tijdig moet verlopen. ETL BNA Accountants en Adviseurs biedt u hierbij hulp op maat. Dit betekent dat u uw salarisverwerking volledig óf gedeeltelijk aan onze afdeling uit kunt besteden.

Ons online softwarepakket voor salarisverwerking in combinatie met vele HRM-functionaliteiten, zoals modules voor ziekteverzuimregistratie, verlofregistratie en verstrekkingen, biedt u deze mogelijkheid. U behoudt hierbij zelf het overzicht en wij zorgen ervoor dat u de beschikking krijgt over diverse controle- en managementoverzichten die voor u van belang zijn. Door ons online softwarepakket kunt u altijd en overal bij uw personeelsgegevens. Zelfs medewerkers kunnen online altijd bij hun eigen salarisstroken en jaaropgaven of eventueel digitaal verlof aanvragen.
Daarnaast houden wij de ontwikkelingen in het vakgebied nauwlettend in het oog. U kunt van onze experts in wet- en regelgeving, salarissystemen en personeelssystemen adviezen verwachten die specifiek zijn voor uw organisatie. Indien nodig betrekken we ook onze fiscalisten, accountants en bedrijfsjuristen bij uw vraagstukken.

Bij ons als grootste branche-accountant kunt u ook terecht voor salarisvergelijkingen. Periodiek stellen wij een salarisvergelijking op, waarin per functie, ervaring en/of leeftijd de gemiddelde salarissen worden weergegeven.

Heeft u vragen? is uw expert

    Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

      Of bel direct naar: (035) 693 64 44

      Gerelateerd nieuws