ETL BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2022 beschikbaar

ETL BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2022 beschikbaar

Iedere 2 jaar brengen wij de ETL BNA Salariswijzer voor het Notariaat uit. De editie 2022 is momenteel beschikbaar en te bestellen. De ETL BNA Salariswijzer voor het Notariaat is opgesteld aan de hand van de door ons verzorgde salarisadministraties voor onze cliënten.
De salariswijzer is bedoeld als hulpmiddel voor werkgevers bij het vaststellen van salarissen en niet als harde norm, zoals een CAO.

De ETL BNA Salariswijzer voor het Notariaat geeft salarisindicaties voor:

– Toegevoegd notarissen
– Kandidaat-notarissen
– Notarisklerken
– Notarieel medewerkers
– Ondersteunend personeel

Naast de salarisindicaties brengen wij u ook op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen op personeelsgebied voor wat betreft de wet- en regelgeving.

De ETL BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2022 kost € 195,- exclusief BTW. U kunt via deze link een exemplaar van de BNA Salariswijzer voor het Notariaat bestellen.

Gezien het feit dat het om personeelsaangelegenheden gaat, nemen wij de bestelling alleen in behandeling als de email afkomstig is van de notaris zelf, of van de vaste contactpersoon die bij onze salarisadministratie bekend is. Dit ter voorkoming van misverstanden bij salarisgesprekken. U ontvangt de ETL BNA Salariswijzer voor het Notariaat binnen binnen 5 werkdagen na bestelling.

 • Salariswijzer 2022,
 • Salariswijzer 2023,
 • Salariswijzer voor het Notariaat
Heeft u vragen? Pieter is uw expert

  Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

   Of bel direct naar: (035) 693 64 44
   Pieter den Ouden AA

   Gerelateerd nieuws