Corona Update 20 mei 2020! Maatregelen voor het bedrijfsleven

Corona Update 20 mei 2020! Maatregelen voor het bedrijfsleven

De afgelopen weken hebben wij u dagelijks voorzien van een nieuwsbrief met o.a. een uiteenzetting en uitleg van de diverse maatregelen in verband met het Coronavirus, beantwoording van juridische en fiscale vragen en andere wetens-waardigheden. Vandaag en gisteren zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd door het kabinet.

Wij houden u graag van de belangrijkste ontwikkelingen en maatregelen voor het bedrijfsleven op de hoogte. Download ons memo over de laatste stand van zaken omtrent de maatregelen die voor het bedrijfsleven getroffen zijn.

Download hier ons eerdere memo over de maatregelen in verband met het Coronavirus en de arbeidsrechtelijke aandachtspunten.

Heeft u zelf een vraag? Stel deze per email aan ons.

Deze pagina, én het memo wordt periodiek geactualiseerd. Kijk daarom regelmatig op onze website voor een update.

Laat u vooral goed infomeren en adviseren. U kunt daarvoor gebruik maken van de expertise die wij binnen de ETL-groep hebben. U kunt contact met ons opnemen via email of per telefoon (035 693 6444). Wij kunnen ook video-bellen. ETL BNA heeft op haar website twee digitale vergaderruimten ingericht om met klanten te kunnen video-bellen. Heeft u vragen over uw privacy in de communicatie met ons? Neem gerust contact met ons op hierover.

Laatste update: 20 mei 2020, 14.00 uur

  • bedrijfsleven,
  • belasting,
  • Corona,
  • maatregelen,
  • NOW,
  • Uitstel van betaling
Heeft u vragen? BNA is uw expert

Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

Of bel direct naar: (035) 693 64 44
Privé: BNA

Gerelateerd nieuws