Corona Update 29 juni 2020! Maatregelen voor het bedrijfsleven i.v.m. het Coronavirus

Corona Update 29 juni 2020! Maatregelen voor het bedrijfsleven i.v.m. het Coronavirus

In verband met het Coronavirus treft de overheid diverse maatregelen om ondernemers te helpen die door de gevolgen van het virus worden getroffen. Maar ook Nederlandse Banken en andere organisaties hebben inmiddels maatregelen getroffen.

De ontwikkelingen gaan snel; dagelijks vinden updates plaats. De volgende websites van de Rijksoverheid, Kamer van Koophandel, Belastingdienst en het RIVM komen dagelijks met nieuwe updates.

Vorige week hebben wij u kunnen berichtten over het noodpakket 2.0. In dat kader zullen we vanaf heden 2 nieuwsbrieven aanbieden:

**  NIEUW **

Op 29 juni is de Regeling subsidie Financering Vaste Lasten MKB COVID-19 (TVL) gepubliceerd. en vanaf 6 juli a.s. kan de NOW 2.0 regeling worden aangevraagd.  Voor beide regelingen hebben wij weer een rekentool beschikbaar gemaakt. Download deze rekentools hier:

Heeft u zelf een vraag? Stel deze per email aan ons.

Deze pagina, én het memo wordt periodiek geactualiseerd. Kijk daarom regelmatig op onze website voor een update.

Laat u vooral goed infomeren en adviseren. U kunt daarvoor gebruik maken van de expertise die wij binnen de ETL-groep hebben. U kunt contact met ons opnemen via email of per telefoon (035 693 6444). Wij kunnen ook video-bellen. ETL BNA heeft op haar website twee digitale vergaderruimten ingericht om met klanten te kunnen video-bellen. Heeft u vragen over uw privacy in de communicatie met ons? Neem gerust contact met ons op hierover.

Laatste update: 29 juni 2020, 14.00 uur

 • bedrijfsleven,
 • belasting,
 • Corona,
 • maatregelen,
 • NOW,
 • Uitstel van betaling
Heeft u vragen? BNA is uw expert

  Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

   Of bel direct naar: (035) 693 64 44
   Privé: BNA

   Gerelateerd nieuws