Update 2-4-2020! Rekentool NOW beschikbaar

Update 2-4-2020! Rekentool NOW beschikbaar

In verband met het Coronavirus treft de overheid diverse maatregelen om ondernemers te helpen die door de gevolgen van het virus worden getroffen. Maar ook Nederlandse Banken zijn inmiddels maatregelen aan het treffen.

De ontwikkelingen gaan snel; dagelijks vinden updates plaats. De volgende websites van de Rijksoverheid, Kamer van Koophandel, Belastingdienst en het RIVM komen dagelijks met nieuwe updates.

Wij houden u graag van de belangrijkste ontwikkelingen en maatregelen voor het bedrijfsleven op de hoogte. Download ons memo Maatregelen in verband met Coronavirus en arbeidsrechtelijke aandachtspunten voor een samenvatting van de belangrijkste ontwikkelingen en maatregelen voor het bedrijfsleven.

De NOW kan naar verwachting vanaf 6 april worden aangevraagd. Wij hebben een rekentool gemaakt, op basis van de bij ons bekende gegevens, die een indicatie geeft van de mogelijke tegemoetkoming in de loonkosten. Deze rekentool kunt u hier downloaden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de rekentool.

Dit memo wordt vrijwel dagelijks geactualiseerd. Kijk daarom regelmatig op onze website voor een update.

Laat u vooral goed infomeren en adviseren. U kunt daarvoor gebruik maken van de expertise die wij binnen de ETL-groep hebben. U kunt contact met ons opnemen via e-mail (info@etl-bna.nl) of per telefoon (035 693 6444).

Laatste update: 1-04-2020, 16.00 uur

  • bedrijfsleven,
  • Corona,
  • maatregelen
Heeft u vragen? BNA is uw expert

Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

Of bel direct naar: (035) 693 64 44
Privé: BNA

Gerelateerd nieuws