Vacature ondersteuning fiscale afdeling – loonafdeling (+/- 32 uur)

Vacature ondersteuning fiscale afdeling – loonafdeling (+/- 32 uur)

Wie zijn wij?

Welkom bij ETL BNA, de vooraanstaande branche-accountant voor het notariaat en de advocatuur. Onze kern ligt in het bieden van kwalitatief hoogwaardige accountancydiensten door heel Nederland. Wat ons onderscheidt, is onze mensgerichte aanpak, zowel naar klanten als medewerkers. Wij geloven in het koesteren van loyaliteit, vertrouwen en kwaliteit. Bij ETL BNA ben je meer dan een werknemer; je bent een sleutelspeler in een team dat innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij hechten waarde aan het welzijn van onze medewerkers en streven naar een balans tussen werk en privé. Beoordelingen bij ons zijn gebaseerd op resultaten en klanttevredenheid, niet op het traditionele ‘uurtje-factuurtje’. Ons doel is om samen met jou te groeien en te excelleren in ons vakgebied.

Wat zoeken wij?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar ondersteuning op de fiscale en loonafdeling. In deze functie zal  je een breed scala aan administratieve en fiscale taken uitvoeren. Dit begint met het aanmaken van nieuwe klanten in de systemen, het schrijven van brieven naar de belastingdienst, eenvoudige fiscale aangiften en het assisteren bij de loonadministratie. Op den duur zal je ook zelfstandig lonen gaan draaien, vooral tijdens vakantieperiodes of drukke tijden.

Jouw profiel

– Enthousiasme en de wil om te leren; ervaring is niet direct een vereiste.
– Cijfermatig inzicht en nauwkeurigheid.
– Een positieve en gezellige instelling.
– Flexibiliteit om verschillende taken op te pakken en te ondersteunen waar nodig.
– Bereidheid om fulltime te werken en eventueel door te groeien in de functie.

Aanbod

– Een leuke en leerzame functie in een informele werkomgeving.
– Mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.
– Een marktconform salaris, met groeimogelijkheden. Wanneer je meer ervaring opdoet en meer en complexer werk kan oppakken, zal je salaris omhoog gaan.
– Flexibele werkuren, waarbij drie, vier of vijf dagen per week bespreekbaar zijn.
– Een plek in een hecht team waar leeftijd geen rol speelt.

  • Vacature

Gerelateerd nieuws