Wijzigingen Loket.nl

Wijzigingen Loket.nl

Ons lonenpakket heeft de afgelopen tijd de transformatie ondergaan. Wij werken nog steeds met dezelfde software, maar alles ziet er anders uit. Ook de manier van inloggen is gewijzigd. Via https://login.loket.nl/ logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u een snelkoppeling naar de URL die nog verwijst naar Loket.nl Classic of had  u deze URL opgeslagen als favoriet? Wijzig de oude URL dan naar: https://login.loket.nl.

Op de inlogpagina is de captcha (de cijfers die ingevuld moesten worden naast gebruikersnaam en wachtwoord) is verdwenen. Zo kunt u als gebruiker nog eenvoudiger en sneller inloggen. Vanzelfsprekend is dit gerealiseerd met behoud van de  veiligheidsstandaarden van onze softwareleverancier.

Gebruikersnaam vergeten?

Bent u als gebruiker uw gebruikersnaam vergeten? Dan vindt u op de inlogpagina van Loket.nl de optie om uw gebruikersnaam op te vragen. Door het opgeven van het geregistreerde e-mailadres wordt naar dit e-mailadres een e-mail gestuurd met daarin uw gebruikersnaam.

Wachtwoord vergeten?

Om in te loggen, moet u na het invullen van je gebruikersnaam ook uw wachtwoord invullen. Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u deze opnieuw aanvragen via de website

De leverancier heeft de webpagina’s vernieuwd en daardoor ziet alles er iets anders uit. Mocht u zaken niet kunnen vinden, kunt u nadat u ingelogd bent altijd op de knop Loket.nl Classic klikken (te vinden onder het tandwiel linksonder in uw scherm of de grote button aan de rechterkant van uw scherm. U komt dat in de oude vertrouwde “look en feel” terecht.

Binnenkort zullen wij een korte handleiding op onze website plaatsen om uw door de veranderingen en de vernieuwde “look en feel” heen te helpen.

Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze salarisadministratie.

 • loket.nl
Heeft u vragen? Jack is uw expert

  Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

   Of bel direct naar: (035) 693 64 44
   Jack van der Vlist

   Gerelateerd nieuws